Webhosting

Bij aavos.nl kunt u ruimte op internet huren om uw website te publiceren. U krijgt uw eigen domeinnaam met bijbehorende e-mailadressen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Bereikbaar en snel

Wij zorgen voor een snelle en altijd bereikbare website. Bij aavos.nl profiteert u van de nieuwste hostingtechnieken. 

Veiligheid

Voor u is het zeer belangrijk dat uw website is geplaatst in een veilige omgeving. U wilt niet dat andere gebruikers of hackers toegang krijgen tot uw account. De veiligheid van uw website of applicatie is bij ons van groot belang. De infrastructuur en de manier waarop wij websites voor klanten hosten zijn ongeacht het platform waar ze op draaien altijd met de veiligheid voorop ontworpen.

Platformen

U heeft als klant van aavos.nl de keuze uit twee type hostingplatformen. We leveren Linux en Windows webhosting voor dezelfde prijs en u kunt altijd een switch maken van het ene naar het andere platform. Een groot verschil tussen de twee platform is dat er bij Microsoft Windows hosting ondersteuning is voor meer ontwikkelplatformen. Naast PHP, wat op alle platformen draait, bieden Microsoft Windows platformen ondersteuning voor ASP (Visual Basic), .NET (C#, VB.Net) en FrontPage Server Extensies.

De voordelen

Aavos.nl zorgt dat uw website altijd bereikbaar is. Zo weet u zeker dat uw potentiële klanten een goede eerste indruk krijgen. Maar aavos.nl heeft meer:

           

 

Betrouwbaarheid:

 

·         Dagelijks onderhoud

·         24/7 serverbewaking

·         Servers in eigen beheer

·         Noodstroomvoorziening

·         Meerdere verbindingen met het internet

 

Snelheid: 

·         Supersnelle verbinding naar het internet

·         Rechtstreekse verbinding naar alle grote providers in Nederland en Europa