Pricing Table 1 ( 5 columns, Style 1, Enlarge Effect )


 

Hosted Exchange

 

Hosted Exchange is een professionele e-maildienst op basis van Microsoft Hosted Exchange 2007. De systemen (desktop, laptop en mobiele telefoon) waarmee u werkt geven hun bewerkingen door aan de server die in het datacenter staat. Dat betekent dat als u een e-mail beantwoord op uw laptop de server dit ook weet. Als u daarna uw e-mail checkt op uw mobiele telefoon, dan is de e-mail daar ook daadwerkelijk beantwoord. E-mail is op deze manier op alle systemen altijd synchroon. 

Hosted Exchange is echter meer dan e-mail alleen. Het is een compleet communicatiesysteem, waarmee ook de volgende zaken beheerd kunnen worden:

 

·         Contactpersonen

·         Agenda

·         Taken

Allemaal zaken die veel wijzigen en waarvan het handig is om ze up-to-date op elke gewenst systeem te bekijken. Een ander groot voordeel is, dat e-mail accounts, contactpersonen, agenda’s en taken binnen de organisatie gedeeld kunnen worden. Op deze manier kunt u gemakkelijk de beschikbaarheid van uw collega’s checken. Ook kunt u tijdens de vakantie van uw collega gemakkelijk zijn of haar e-mailbox uitlezen. Dat kan uiteraard alleen, als u daar de juiste rechten voor heeft, die door de administrator van de server ingesteld kunnen worden.

Bij Hosted Exchange staat de Exchange server niet op kantoor bij uw organisatie, bij in het datacenter van aavos.nl.  De server wordt door de gebruikers benadert via internet.Aavos.nl  heeft meerdere gedeelde servers opgezet, waar meerdere organisaties gebruik van kunnen maken. Op deze manier kunnen veel organisaties gebruik maken van één Exchange server en toch gebruik maken van een veilige e-mailoplossing. De investering voor de aanschaf en het onderhoud van de server worden dus gedeeld. Aavos.nl verzorgt het onderhoud en de back-up van alle data.

U kunt de dienst per gebruiker afnemen, als SaaS-oplossing (Software as a Service). Dus ook al groeit uw organisatie snel, u hoeft nooit meer af te nemen dan u nodig heeft. Bij SaaS-diensten is de energiebranche altijd een goede vergelijking. Als u energie afneemt, investeert u ook niet in de transformatoren die de energie opwekken. U betaalt alleen een afgesproken prijs voor de verbruikte energie. 

Hetzelfde geldt voor Hosted Exchange. Waarom zou u investeren in een eigen server en het onderhoud daarvan als u de dienst ook per gebruiker kunt afnemen voor een afgesproken prijs per maand.

 

Opties Hosted Exchange

 

·         E-mail op meerdere systemen

·         Email synchroon op elk systeem

·         Naast e-mail ook contactpersonen, agenda en taken

·         Delen met andere gebruikers

·         Push mail

·         Schaalbaar (flexibel)

·         Uitgebreide Microsoft Outlook Webaccess